Årets sommerferie

14/08/2009, kl. 21:43 | Publisert i Ferie | Legg igjen en kommentar

Dette var ikke 1997, for å si det sånn. Mannen tok ferie/pappaperm i syv uker og er litt skuffet over været for å si det mildt. Vi hadde sett for oss mange overnattingsturer til Tjøme og Hvaler med båten, late utedager i hagen, hytteliv, varme svaberg og måkeskrik. Det ble ikke helt slik og i desperasjon satt jeg her en kveld med Norwegians rutetabell. Etter endel research endte vi opp med å fly til Dubrovnik, Kroatia, og var en uke på den bilfrie øya Lopud.

Det var utrolig deilig og anbefales! Reisen gikk kjempefint, Christopher sov nesten hele den 2 timer og 30 minutter lange turen. Vi hadde bestilt henting og etter en 40 minutters biltur og ti minutters båttur var vi fremme. Kroatia (det vi så) er utrolig vakkert, frodig og med det flotteste, klareste og grønneste vannet jeg har sett. Jeg ELSKER vann!

Hver dag var det sol, sol, sol og godt over 30 grader. Selvsagt varmt for Christopher, men midt på dagen var vi i skyggen og det funket egentlig helt fint. Vi hadde egen leilighet med svømmebasseng rett i nærheten og det var deilig.

Vakre Lopud

Vakre Lopud

Ikke en strand i sikte! Jeg elsker.

Ikke en strand i sikte! Jeg elsker.

Christopher koste seg masse.

Christopher koste seg masse.

Bassenget på hotellet vårt.

Bassenget på hotellet vårt.

Resten av sommerferien ble brukt på Tusenfryd, noen hytteturer med mye brettspilling, dybdeanalyse av værmeldinger for å finne antydninger til sol, venting på sol, IKEA-turer og dagdrømming om sommerdagene i slutten av juni. Det var ikke voldsomt mye grilling, solkreminnsmøring, stup fra svaberg og glitrende vann. Kanskje neste år?

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: