Whisky baby

11/10/2009, kl. 19:53 | Publisert i Christopher | 4 kommentarer

Christopher har blitt forkjølet. Jeg vet ikke om det kommer av forrige ukes besøk i den nye barnehagen hans eller utesoving (på dagen nekter han å sove på rommet, kun i vognen, noe som egentlig er helt topp med tanke på at det er det han må gjøre når han begynner i barnehagen i november). Stakkars liten har den verste whiskystemmen.

IMG_1292

I et piggere øyeblikk.

Denne helgen har vi hatt superkoselig vennemiddag, sendt storesøster i diverse bursdager, handlet parkdress til Christopher, vært på lunsj hos Christophers farmor og sovet altfor lite. Det begynner å bli veldig mørkt om morgenen og kaldt! Heldigvis fikk vi levert tre paller ved fra Christiania Vedforretning på lørdag. Deilig å fyre opp i peisen på morgenen.

Håper inderlig Christopher er bedre imorgen, jeg skal etter planen innom diverse butikker for å se etter kjole til bryllupet vi skal i neste lørdag. Mammaen og pappaen til William skal gifte seg!

Reklamer

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Haha, søtt med sånn liten whiskeystemme da! 😛 Men håper jo for all del at han blir friks snart! 🙂

  2. Huff, stakkars liten – er så sårt når slike små, vakre skapninger ikke er helt pigge. Men fyr i peisen og krøll deg opp i sofaen under pleddet med han og dra frem en god bok, ja i morgen altså. Det synes jeg er en av de få ‘fordelene’ ved å ha syke barn; De får plutselig mer tid til å kose mer på fang og i armkroken til mor enn de gjør til vanlig 😉

  3. Tusen takk, dere to! Et par dager nå har jeg faktisk fått ha den lille kroppen på fanget under pleddet, ved siden av peisen, mens jeg har fått se opptil en halv episode av West Wing 🙂 Luksus! Heldigvis er han mye bedre nå.

  4. […] siste dagene men siden vi drar på ferie har han ikke tid til å være syk, Christopher har vært småforkjølet, og igår begynte storesøster å kaste opp med en gang hun kom hjem fra barnehagen. Og ga seg ikke […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: