Over det verste

19/11/2009, kl. 18:35 | Publisert i Christopher, Familie | 6 kommentarer

Sånn, da begynner vi å friskne til. Vi har hatt noen rare dager! Siden man jo skal holde seg inne med svineinfluensa har vi gjort nettopp det, til gagns. Pappaen har vært den friskeste av oss, men han har hatt hjemmekontor noen dager, veldig deilig å være sammen alle tre. Det blir tett, men vi har kost oss veldig og ikke kranglet det aller minste, på tross av febersyke babyer som ligger på tvers i sengen vår (ok, det er bare en, men føles som ti noen ganger).

Vi er glade for at Christopher er så godt som frisk og har vært i barnehagen idag (riktignok med meg der hele tiden, litt mammadalt nå), jeg er veldig glad for at jeg har fått ny iPhone (HURRA!!!!!) og for at vi har endelig fått kjøpt ny bil som er aller mest til meg (enda mer hurra). Og snart er det jammen meg helg igjen!

Reklamer

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Bra dere er friske igjen da;)
  Gratulerer med iPhone;)

  • Tusen takk! Og ja, er så happy for iPhonen. Blir nok et eget innlegg om den om ikke lenge 🙂

 2. så godt å få alt på plass etter sykdom:-) Lilleprinsen har snart vært syk i to uker nå, i begynnelsen også pappaen og jeg, men nå begynner vi endelig alle å bli friske. Barnehage må nok allikevel vente til mandag:-) God helg!

  • Å, så kjedelig. Hos oss begynte jekslene å komme sånn på tampen, så vi er nok ikke fullt igang før fra mandag vi heller. Håper Prinsen er i toppform i løpet av helgen! Det eneste positive er at det blir masse kos 🙂 Ha en fin helg dere også!

 3. Godt å høre at dere er på beina igjen! Her er sykdom på vei ut av huset og vi ser også frem til en helg med muligens litt bevegelse utenfor husets fire vegger – alle sammen! Det er en stund siden sist… (Noen av oss må jo ut og hente mat og denslags fra resten av verden – ellers hadde vi nok dødd!)

  Og heldiggrisen med iPhone, har begynt å lengte veldig nå… Kanskje jeg rett og slett valgte feil? Har HTC Touch HD…

 4. Lille venn.. han blir stor så fort! Gleder meg til å se dere igjen. Og godt dere er på bedringens vei. Trist med felix, men han har jo hatt et veldig godt liv…:)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: