Marsmandag

01/03/2010, kl. 10:10 | Publisert i Cecilie, Christopher, Familie | 2 kommentarer

Jeg jobber deltid, og begynner ikke på jobb før halv ti, men allikevel hender det at morgenene blir stressete. Det begynte allerede i går – vi var hos venner hele dagen og kom hjem etter at femmila hadde begynt, heldigvis var den satt på opptak. Så vi spiste middag med barna, la dem og satte oss for å se. Cirka midtveis våknet Christopher og siden pappaen ikke klarte å roe ham fikk han likesågodt bli med ned og se femmil. Det var stor stas og gikk kjempefint, men dette førte til at

1. Siden det ble såpass sent fikk jeg ikke gjort noen av de faste forberedelsene jeg alltid gjør søndag kveld – ta ut av oppvaskmaskinen, koke grøt så frokosten er klar, legge frem tøy, etc etc.
2. Christopher sov lengre enn vanlig så vi forsov oss (han er min vekkeklokke).

Dermed ble det en stresset morgen av det slaget hvor alle votter er borte, pappaen ikke finner kortene sine, kjøkkenet er rotete når vi drar og jeg ikke rekker å spise noe selv. I tillegg var det såvidt vi kom oss ut på veien til tross for måking (heldigvis hadde pappaen endelig fått kommet seg avgårde så hans bil var trygg). Christopher gikk bananas i barnehagen til storesøster fordi han ikke fikk spise matpakken hennes (hun fikk med seg grøt, mer om denne senere).  Herfra og ut gikk alt veldig fint, helt til jeg kom på jobb og oppdaget en dobbeltbooking senere i uken som blir litt pes å ordne opp i.

Christopher elsker å bli dratt på kjelker!

Jaja, det er 1. mars idag! Det er vår! (Gjentar vi alle det mange nok ganger kommer nok våren snart) Og jeg har fått ny iPhone, hvit denne gangen. Superfornøyd.

🙂

Reklamer

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. For en tøff gutt! Sånn razer kjører lille prinsen min og:)

    Tusen takk for fin kommentar om lykketips! Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din, men her kommer et lite lykketips (som lovet).

    Lykketips 26: Jeg tror kanskje du gjør dette, Cecilie, men jeg tenker også at du blir glad om du leser det. Jeg blir! Når Christopher har lagt seg, vink med deg mannen din inn til ham. Hold hverandre i hendene, og kikk på den sovende lille gutten deres.

    • Takk, Mammadamen! Her traff du midt i blinken – vi gjør dette om ikke hver kveld, så ihvertfall flere ganger i uken! Og det er noe av det i verden som gir meg mest lykke 🙂 Også å lese det!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: