Bursdagsfeiring på Farris Bad

19/05/2010, kl. 10:28 | Publisert i Ferie, Pappaen | 2 kommentarer

Da pappaen i huset ble 40 år tidligere i år, fikk han et helgeopphold på Farris Bad i Larvik av meg – for bare oss to. (Nå endte vi opp med å gi hverandre det i bursdagspresang, like greit siden det ikke er gratis :-)). Der var vi forrige helg, og hadde det fantastisk!

Det var min første natt vekk fra Christopher, og jeg må innrømme at jeg savnet veldig. Jeg vet at han var i meget gode hender hos mormor, men det er ikke sånn at vi slenger oss på en ukestur til Syden uten han, for å si det sånn. Men – samtidig var det deilig å ha masse tid, kunne spise opptil flere måltider i vårt eget tempo, få pynte seg, og få litt alenekjærestetid.


Utsikten fra rommet vårt

Siden det var bursdagsfeiring fikk vi roser på rommet, ekstra fin spabehandling, og oppgradering til en av de åtte suitene på hotellet. Den var utrolig fin, men hvis du vurderer å dra dit – ikke bruk mye penger på rommet! For du kommer ikke til å være der så mye. Nei, du MÅ tilbringe så mye tid som mulig i spa-anlegget. Det er Nordens største spa-anlegg og i planleggingfasen dro eierne, Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow, på researchturer til de beste spa-ene i Europa (må ha vært et slit) for å plukke ut det beste. Og jeg er veldig imponert! Det er et stort mineralspa med mange ulike typer badstuer, det er dusjer i alle varianter, kaldkulp, kildevannsgrotte med ekte farrisbasseng, basseng med jetstrømmer, boblesenger og jacuzzi inne og ute, og hvilesenger i stein som gir deg følelsen av å ligge på svaberg.

Litt spesielt å se bilder av gamle skolekamerater overalt 😉

Vi prøvde en tyrkisk Hamam-behandling med steambadstu, masse såpeskum og skrubbing som ingredienser. Helt nydelig. Spa-et har også en egne usjenert del med stige ned i vannet (hotellet ligger på stranden), og vi dukket oss der begge dager. Ganske kaldt med ca 8 grader men forfriskende og deilig!

Larvik ligger ca halvannen times kjøring fra Oslo og man kan fint besøke spa-et på dagstur. Da koster det i overkant av 500 kr per person, og det vil jeg anbefale alle å gjøre!

Reklamer

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Haha, hadde ikke forventet å gå inn på bloggen din og finne et bilde av Peter Albert 😀 Men han dukker jo opp både her og der…

    Det hørtes ut som en deilig helg, jeg elsker spa og må prøve å få til et besøk der en gang 🙂

    • Litt festlig var det, særlig fordi endel av bildene var av det vovede slaget 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: