Sommer!

24/07/2010, kl. 09:43 | Publisert i Familie, Ferie | 1 kommentar

Sommerferien er herlig! Vi har vært på Sunwing på Rhodos i to varme, skyfrie, intense og morsomme uker. Barna har kost seg veldig og det har vi også – selv om dagene med deilig avslapning med en bok på en solseng er long gone 🙂 Christopher er ekstremt nysgjerrig på alt og nekter å sitte stille, og må derfor gjetes. Det ble mange turer rundt bassengene, et lite dupp oppi før det var noe annet spennende som fanget oppmerksomheten! På Sunwing er det lekeplasser, miniland, underholdning for barna på kvelden og lassevis med is. Vi er veldig fornøyde, men det er greit å vite hva man går til. Det er masse folk, hektisk og med så små barn som vi har spiller det liten rolle hvor man er. Vi hadde en kveld i Rhodos by, som er kjempefin, men ellers kunne vi like gjerne vært hvorsomhelst.

Med unntak av vannet, da, som var veldig gresk – glassklart og rent og holdt 24 grader. Det var fantastisk!

Resten av ferien blir vi her hjemme. Vi planlegger båttur til pappas hytte på Tjøme, hyttehelg i Mandal med gode venner, og tar resten litt sånn etter været.

Det er blitt endel utskeielser både med hensyn til mat og trening, skriver mer om det senere. Deilig å være tilbake i mine egne rutiner (sånn litt etterhvert)!

Reklamer

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hei Cecilie! Det er så koselig å lese bloggen din og høre om hverdagen din. Og så blir jeg jo inspirert av fokuset ditt på kosthold og trening. Det trenger jeg! (men klarer ikke helt å følge opp,da) 🙂 Ha en trivelig dag! Klem


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: